ua en ru

Португалія - Уельс: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Португалія - Уельс: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: онлайн Португалія - Уельс

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Португалія - Уельс. Онлайн-трансляція матчу Португалія - Уельс почнеться на РБК-Україна в 21:30, а дивитися футбол онлайн можна на каналі "Україна". Текстову онлайн-трансляцію матчу дивіться на РБК-Україна.

Роналду і його Португалія зіграє проти свого одноклубника Бейла і його Уельсу.

6 липня, 22:00
Ліон, "Люм'єр"
Португалія - Уельс 2:0
Гол: Роналду, 50, нани, 53
Хто: Склад збірної Португалії: Руї Патрісіу, Седрік, Алвеш, Фонте, Геррейру, Жоау Маріу, Данило, Санчеш, Сілва, Нані, Роналду
Склад збірної Уельсу: Хеннессі, Гантер, Честер, А. Вільямс, Коллінз, Тейлор, Аллен, Ледлі, Д. Вільямс, Бейл, Робсон-Кан


Португалія - Уельс - онлайн-трансляція

На такій стадії, коли до фіналу залишився всього один крок, важливість результату виходить на перший план. Але вболівальників таким не здивувати на Євро-2016 - занадто багато обережно грали команди ще на груповому етапі. А Португалія при цьому, видала взагалі самий нудний матч турніру, обігравши в 1/8 фіналу хорватів.

А ось Уельс частенько грає "з душею". Якщо не дивитися на Бейла, у валлійців дуже скромний склад. Тим більше, матч доведеться пропустити другий зірці команди Ремсі.

Але головним предметом обговорення в матчі Португалія - Уельс стане гра двох лідерів "Реала" між собою - битва Роналду і Бейла. Враховуючи свободу в центрі поля, з якою грає Кріштіано, його зустріч з Бейлом у грі неминуча. А додати в їх протистояння ще й значення перемогу, "бійка" може бути дуже цікавою.

Ніл Тейлор - захисник збірної УельсуФото: Ніл Тейлор - захисник збірної Уельсу

Захисник збірної Уельсу Ніл Тейлор:

"Просто неймовірно. Поки ми не повернемося додому, ми не зможемо усвідомити те, чого домоглися, але зараз в нашій роздягальні непередавані емоції. Природно, зараз ми можемо сказати, що впевнені в тому, що нам під силу обіграти будь-кого. Ми завжди так говорили. І ми не обманювали. Сьогодні, думаю, ми заслужили перемогу. Ми виглядали цілком переконливо і перемога з рахунком 3:1 просто неймовірна. Португалія перед грою, можливо, хотіла отримати в суперники нас, а не Бельгії, але, сподіваюся, що після матчу вони вже думають по-іншому".