ua en ru

Португалія - Франція: Португальців, як і нас, багато критикували на старті Євро, - Дешам

Португалія - Франція: Португальців, як і нас, багато критикували на старті Євро, - Дешам Фото: Дидье Дешам

Наставник французів прокоментував майбутній фінал

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам вважає, що Португалія заслужено опинилася у фіналі Євро-2016, повідомляє сайт УЄФА.

"У нас є шанс стати чемпіонами Європи. Не важливо, скільки тобі років - 18, 20 або набагато більше. У тебе є можливість завоювати трофей, і треба нею скористатися, не надто замислюючись про те, що буде потім. Всі гравці розуміють, яка їм випала честь - зіграти у фіналі Євро в Парижі. Після півфіналу у нас не було часу замислюватися над тактикою. Важливо було відновитися після складного матчу, але я впевнений, що мої хлопці будуть готові до цього сверхважному поєдинку", - сказав Дешам.

"Португалія дуже сильна і у фінал потрапила зовсім не випадково. Як і нас, португальців багато критикували на старті турніру. Але і ми, і вони вийшли у фінал. Це досвідчена команда, яка може змінювати тактичну схему залежно від суперника. Дуже надійно грає їх оборонна лінія. Португальці не застосовують високий пресинг, але намагаються проводити швидкі контратаки, використовуючи високу швидкість двох нападників", - додав наставник.

Нагадаємо, онлайн-трансляція матчу Португалія - Франція почнеться на РБК-Україна в 21:30.