ua en ru

У порту Ростова заявили, що не мають наміру впускати український круїзний лайнер

У порту Ростова заявили, що не мають наміру впускати український круїзний лайнер Фото: "Генерал Ватутін" (cruiseinform.ru)

Ніяких вказівок щодо прийому лайнера не надходило

В порту Ростова-на-Дону не мають наміру впускати український круїзний лайнер "Генерал Ватутін". Про це повідомив начальник служби експлуатації ростовського порту Віталій Виробян, передає "Говорить Москва".

"Ми займаємося тільки вантажними теплоходами, ми взагалі не поінформовані, що в наш адреса йде щось таке. Ні, ми не пустимо сюди його. Та і як він може прийти сюди, - у мене ніякої інформації ні письмової, ні усної, що хто-то прибуде сюди", - сказав Виробян.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що український круїзний лайнер "Генерал Ватутін" типу "річка-море" замість Одеси, як належить за маршрутом, з невідомої причини змінив курс і попрямував в російське місто Ростов-на-Дону. Круїзної компанії "Червона Рута", яка організовує тури на "Ватутіні", заявили журналістам, що не володіють інформацією про пересування лайнера. Пізніше в Адміністрації морських портів України повідомили, що судно "Генерал Ватутін" не планувало суднозаходів в Одеський морський порт.