ua en ru

Порту - Динамо: Ліга чемпіонів змушує всіх працювати з підвищеною віддачею

Порту - Динамо: Ліга чемпіонів змушує всіх працювати з підвищеною віддачею Фото: Сергій Ребров

Наставник киян знає, як переграти суперника

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров каже, що підготував своїх підопічних до гри-відповіді Ліги Чемпіонів проти "Порту". Про це пише сайт УЄФА.

"Всі прагнуть грати в Лізі чемпіонів. Якщо ми не виграємо цей матч, світ не зупиниться, але тоді ми не будемо більше грати в Лізі чемпіонів, а це найсильніший турнір, в який ми потрапили після тривалої перерви. Так що хлопці, впевнений, віддадуть завтра на полі всі сили. А рівень Ліги чемпіонів змушує усіх футболістів працювати в кожному матчі з підвищеною віддачею.

Ми знайшли вразливі сторони "Порту" ще перед першою грою, але одна справа розповісти хлопцям, а інше - скористатися на полі цією інформацією. "Порту" в першому матчі пресингував великою групою. У чемпіонаті України проти нас так не грають, і довелося непросто. Цього разу буде так само, але проблеми в грі "Порту" є. Навіть незважаючи на те, що ця команда поки не програла жодного матчу у цьому сезоні. Сподіваюся, ми скористаємося цими проблемами", - сказав Ребров.

"Зупинити Абубакара непросто, це форвард дуже високого рівня. Ми проаналізували стиль його гри, але не забиває Абубакар, а вся команда. Як нам забили в першому матчі з "Порту" - це заслуга не одного Абубакара, а всієї команди", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Порту"- "Динамо" відбудеться 24 листопада, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.