ua en ru

Порту - Динамо: Кияни перемагають у Португалії

Порту - Динамо: Кияни перемагають у Португалії Фото: Порту - Динамо

Кияни відіграли п'ятий матч ЛЧ

У Порту був зіграний матч п'ятого туру групового раунду Ліги Чемпіонів між однойменною командою і київським "Динамо".

Старт поєдинку був за господарями. Вони набагато більше володіли м'ячем і намагалися нагнітати обстановку біля воріт "Динамо". Кияни не могли зачепитися за м'яч і з-за цього багато нервували. Кілька разів неточно пробивши здалеку по воротах Шовковського, "Порту" трохи зменшило оберти і відійшла назад.

І тут вже "Динамо" заграло. Спочатку непогано пробив з лінії штрафного Гонсалес - Касільяс дістав м'яч. Потім Гармаш пробив головою в штангу після подачі Ярмоленка, а Мораес не зміг добити м'яч у ворота. Але гол кияни забили - Рибалка заробив пенальті, який точно пробив Ярмоленко.

Другий тайм знову почався з атак "Порту", але в цей раз кияни виглядали більш впевненими. Практично на кожну позиційну атаку "Динамо" намагалося відповідати своїми контратаками.

І одна з таких атак вийшла результативною. Спочатку відмінний момент не реалізував Гармаш, пробивши у Касільяса. А незабаром Гонсалес вирішив самотужки пройти оборону "Порту", що йому вдалося, і пробити - Касільяс дістає м'яч, але від рукавичок іспанця м'яч залетів у ворота.

Порту - Динамо 0:2
Гол:
Ярмоленко, 36 (пен), Гонсалес, 64
Порту: Касільяс, Перейра (Андре-Андре, 46), Інді, Маркано, Лайун, Невеш, Браїмі (Освальдо, 67), Данилу, Имбюля (Корона, 67), Абубукар, Тельо
Динамо: Шовковський, Сілва, Антунеш, Хачеріді, Драгович, Сидорчук (Бульяський, 84), Рибалка, Гармаш, Гонсалес (Беланда, 78), Ярмоленко, Мораес (Теодорчик, 86)