ua en ru

Портнов: Відповідальність за ситуацію в країні несе опозиція та іноземні структури

Відповідальність за ситуацію, що склалася в Києві та в країні несуть представники опозиційних фракцій, а також представники іноземних структур. Про це сьогодні на брифінгу в Адміністрації Президента заявив радник Президента України Андрій Портнов

Відповідальність за ситуацію, що склалася в Києві та в країні несуть представники опозиційних фракцій, а також представники іноземних структур. Про це сьогодні на брифінгу в Адміністрації Президента заявив радник Президента України Андрій Портнов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми дуже високо оцінили заяву Яценюка (лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка) і Тягнибока (лідера партії "Свобода" Олега Тягнибока), в якій вони закликали мітингувальників утриматися від участі у вуличних акціях, але Яценюк і Тягнибок самі дезавуювали свої заяви. Тому ми вважаємо, що відповідальність за відбуваються несуть представники опозиційних сил. А також частину відповідальності - на представників іноземних структур, які підтримують протестувальників", - заявив Портнов.

На уточнююче питання, чи вважає владу, що відповідальність лежить, зокрема, на представниках влади, які проголосували за закони в парламенті 16 січня, відповіді від секретаря РНБО Андрія Клюєва не було; в той момент, коли уточнююче питання було поставлене, Портнов вже покинув брифінг.
.