ua en ru

Porsche призупинила продажі Porsche Cayenne в США і Канаді

Porsche призупинила продажі Porsche Cayenne в США і Канаді Фото: Porsche Cayenne

Це рішення пов'язане зі звинуваченнями, висунутими в понеділок Агентством з охорони навколишнього середовища США

Відділення Porsche в Північній Америці заявило, що припиняє продажі Porsche Cayenne 2014-2016 модельних років через "дизельний скандал". Про це повідомляє AFP з посиланням на заяву компанії.

У Porsche зазначили, що це рішення пов'язане зі звинуваченнями, висунутими в понеділок Агентством з охорони навколишнього середовища США (EPA), однак відкинули їх.

"Porsche Cars North America, Inc. вирішила через несподіване повідомлення EPA добровільно припинити продажі автомобілів Porsche Cayenne з 2014 по 2016 модельний рік до одержання подальшого повідомлення", - йдеться в заяві.

У заяві також зазначили, що Porsche інтенсивно працює над якнайшвидшим вирішенням проблеми. Клієнти можуть продовжувати використовувати свої транспортні засоби в звичайному порядку.

Нагадаємо, 3 листопада Агентство з охорони навколишнього середовища США звинуватило концерн Volkswagen, який входить Porsche, в новому дизельному шахрайстві. Відомство стверджує, що програмне забезпечення, що дозволяє обходити перевірку рівня викиду шкідливих речовин, встановлено на транспортних засобах з трилітровим дизельним двигуном.