ua en ru

Порошенко заявив, що Росії потрібна не участь в "Євробаченні", а провокація

Порошенко заявив, що Росії потрібна не участь в "Євробаченні", а провокація Фото: Петро Порошенко

Порошенко прокоментував свідоме порушення РФ українського законодавства щодо анексованого Криму

Російській Федерації потрібна не участь в пісенному конкурсі "Євробачення-2017", а провокація. Про це заявив президент України Петро Порошенко в ході робочого візиту у Латвію, повідомляє прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у Facebook.

"Росії не потрібна участь у "Євробаченні", їй потрібна провокація. Саме тому Москва вирішила надіслати до Києва виконавицю, що поїхала в окупований Росією Крим і саме тому вона не погодилася організувати трансляцію її виступу", - заявив Порошенко, коментуючи свідоме порушення РФ українського законодавства щодо анексованого Криму.

Росії не потрібна участь у Євробаченні, їй потрібна провокація. Саме тому Москва вирішила надіслати до Києва виконавицю,...

Опубліковано Святославом Цеголком 4 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на те, що днями Служба безпеки України ухвалила рішення заборонити заявленій представниці Росії на "Євробаченні-2017" Юлії Самойлової в'їжджати на територію України на 3 роки, Росія заявлена у другому півфіналі. Так, вже 11 травня, у другому півфіналі вокального конкурсу, виконавиця від Росії покаже свій концертний номер відразу ж після Сербії та Австрії. на даний момент невідомо, хто представить Російську Федерацію на "Євробаченні-2017" замість Юлії Самойлової.