ua en ru

Порошенко заявив, що прийме рішення про участь у президентських виборах через півроку

Порошенко заявив, що прийме рішення про участь у президентських виборах через півроку Фото: Петро Порошенко на форумі в Давосі (twitter.com/poroshenko)

Порошенко заявив, що це рішення буде залежати від успішності майбутніх 6 місяців

Президент України Петро Порошенко заявив, що прийме рішення про участь у президентських виборах через півроку. Про це він сказав на "Українському сніданку" в Давосі (Швейцарія).

За словами Порошенка, рішення про те, чи буде він балотуватися на другий президентський термін буде залежати від успішності майбутніх півроку.

"У нас ще більше року до виборів, цикл почнеться тільки восени. Моє рішення буде залежати від того, наскільки наступні півроку будуть успішними", - заявив він.

Чергові вибори президента України відбудуться навесні 2019 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко в ході виступу в Давосі заявив, що 2017 рік став для України роком зростання інвестицій.

"Інвестори довіряють Україні. І я пишаюся, що 2017-й став роком зростання інвестицій в нашу країну. Ми будемо і надалі продовжувати співпрацю з міжнародними партнерами, зокрема МВФ. Світ бачить, що Україна - важливий партнер для інвесторів", - заявив Порошенко.