ua en ru

Порошенко заявив, що незадоволений антикорупційними результатами

Порошенко заявив, що незадоволений антикорупційними результатами Фото: Петро Порошенко

Незважаючи на створення незалежної антикорупційної інфраструктури, президент незадоволений результатми антикорупційної політики

Президент України Петро Порошенко заявив, що незадоволений антикорупційними результатами. Про це на своїй сторінці у Тwitter повідомив прес-секретар президента України Петра Порошенка Святослав Цеголко.

Незважаючи на створення незалежної антикорупційної інфраструктури, президент незадоволений результатми антикорупційної політики.

"Ми створили незалежну антикорупційну інфраструктуру. Зараз ми створюємо новий Верховний суд. Але антикорупційними результатами я незадоволений", - заявив президент.

Нагадаємо, раніше Порошенко закликав керівників данських компаній інвестувати в Україну у ході офіційного візиту до Королівства Данія.

"Радий був почути від іноземних лідерів, що протягом останніх 2,5 років ми зробили більше в реформуванні країни, ніж було зроблено за попередні 23 роки. І щасливий бачити данських інвесторів в Україні", - заявив Порошенко.

Президент підкреслив, що незважаючи на російську агресію, Україні вдалося вийти на траєкторію макроекономічного зростання: знизити показники інфляції, запровадити реформу енергетичного сектора, створити антикорупційну структуру і розпочати процес децентралізації.