ua en ru

Порошенко заявив, що доходи Міжнародного інвестбанку не пов'язані з якимись держпозиціями

Порошенко заявив, що доходи Міжнародного інвестбанку не пов'язані з якимись держпозиціями Фото: Петро Порошенко (Mykola Lazarenko/POOL)

Глава України назвав прибуток банку помірним

Президент України Петро Порошенко заявив, що доходи Міжнародного інвестиційного банку не пов'язані з якими-небудь державними позиціями, прибутку банку є абсолютно помірними. Про це президент України повідомив сьогодні під час прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, що прибуток банку виходить далеко за межі першої двадцятки, тридцятки і вимірюється абсолютно помірними цифрами. У минулому році під час перевірки Національним банком, а тут усі були рівні, були нараховані резерви і банк прибуток направив на формування резервів, виконуючи вимоги НБУ. Зараз, коли сформовані резерви, банк показав прибуток", - заявив Порошенко.

За його словами, зараз банк перебуває в управлінні компанії з управління активами та його доходи не пов'язані з якими-небудь державними позиціями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву глави України Петра Порошенка, що частка Європейського Союзу у зовнішній торгівлі України вже зараз складає майже 43%.