ua en ru

Порошенка викликали на допит у справі про звільнення екс-генпрокурора Шокіна

Порошенка викликали на допит у справі про звільнення екс-генпрокурора Шокіна Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Відповідачами у цій справі є Петро Порошенко і Верховна Рада

Вищий адміністративний суд України викликав президента України Петра Порошенка на допит справі про звільнення колишнього генерального прокурора України Віктора Шокіна. Про це повідомляє "Громадське".

"Вищий адміністративний суд викликав колишнього генерального прокурора України Віктора Шокіна і президента Петра Порошенка, Верховну Раду України для участі в судовому засіданні по розгляду справи №800 / 98/17 за позовом Шокіна Віктора Михайловича до Президента України Порошенка Петра Олексійовича про визнання незаконним та скасування рішення, відновлення на адміністративній посаді", - йдеться в повістці в рапоряжениии видання

Згідно повістки, відповідачами у справі є президент України Петро Порошенко і Верховна Рада. Засідання суду призначене на 15:00 20 квітня 2017 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу щодо судді Валентина Мороза, який очолює суддівську колегію Вищого адміністративного суду України, яка розглядає позов Віктора Шокіна про відновлення на посаді генпрокурора.