ua en ru

Порошенко вивів Пашинського з наглядової ради "Укроборонпрому"

Порошенко вивів Пашинського з наглядової ради "Укроборонпрому" Фото: Сергій Пашинський більше не є членом наглядової ради "Укроборонпрому"

Раніше комітет ВР відхилив проект постанови про створення групи щодо розслідування причетності Сергія Пашинського до розкрадань коштів "Укроборонпрому"

Президент України Петро Порошенко припинив повноваження члена наглядової ради держкорпорації "Укроборонпром", народного депутата Сергія Пашинського (фракція "Блок Петра Порошенка"). Про це свідчить указ президента від 17 листопада 2016 року № 510/2016.

"На часткову зміну статті 1 Указу Президента України від 17 березня 2014 року № 309 "Про членів Наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром" припинити повноваження члена Наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром" С. Пашинського", - йдеться в указі.

Зазначимо, на початку листопада комітет Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції відхилив проект постанови про створення депутатської робочої групи з питань об'єктивного розслідування фактів можливої причетності народного депутата України Сергія Пашинського та керівників державних підприємств, що входять до складу ДК "Укроборонпром" до розкрадання майна та коштів цих підприємств.

Нагадаємо, поліція звинувачує фірму "Укроборонпрому" у відмиванні 80 млн гривень.