ua en ru

Порошенко виступить із щорічним посланням до Ради 18 вересня

Порошенко виступить із щорічним посланням до Ради 18 вересня Фото: президент України Петро Порошенко (РБК-Україна)

Президент пообіцяв найближчим часом направити текст в парламент

Президент України Петро Порошенко 18 вересня виступить зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України. Про це повідомив заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко в коментарі РБК-Україна.

Гончаренко зазначив, що за останньою інформацією, ймовірно, що вже у вівторок, 18 вересня, у Верховній раді "ми почуємо щорічне послання президента".

"На зустрічі з нашою фракцією Петро Порошенко піднімав питання щодо послання і обіцяв найближчим часом направити його в парламент", - повідомив Гончаренко.

З його слів, у посланні традиційно будуть відображені ключові питання зовнішньої і внутрішньої політики, позначені завдання для парламенту на рік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко розпорядився підготувати щорічне послання Верховній раді про внутрішнє і зовнішнє становище країни.

Так, президент доручив створити робочу групу з підготовки проекту щорічного послання до Верховної ради про внутрішнє і зовнішнє становище України. За підготовку послання буде відповідати глава Адміністрації президента Ігор Райнін.

Крім того, робочій групі доручено у двотижневий термін визначитися зі структурою та графіком підготовки проекту послання, вмістом необхідних матеріалів. Також у двомісячний строк робоча група підготує і подасть на розгляд проект послання і збірник статистичних матеріалів до нього.