ua en ru

Порошенко виступив за створення комісії за участю ICAO для розслідування трагедії з літаком малазійським

Президент України Петро Порошенко виступив за створення комісії за участю ICAO для розслідування трагедії з літаком "Малайзійські авіалінії" рейсом "Куала-Лумпур - Амстердам".

Президент України Петро Порошенко виступив за створення комісії за участю ICAO для розслідування трагедії з літаком "Малайзійські авіалінії" рейсом "Куала-Лумпур - Амстердам". Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

"Глава держави звернувся до Кабінету Міністрів з тим, щоб терміново була створена Державна комісія з розслідування цього інциденту з метою належного розслідування причин цієї трагедії. Президент запропонував залучити до роботи комісії фахівців ІКАО та інших міжнародних структур, а також представників Нідерландів та Малайзії", - йдеться в повідомленні.

Порошенко висловив глибокі і щирі співчуття родинам та близьким загиблих у цій жахливій трагедії. Здійснюються всі можливі пошуково-рятувальні заходи.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що бойовики в Донецькій області збили літак рейсом "Куала-Лумпур - Амстердам", загинули 295 осіб.