ua en ru

Порошенко висловив підтримку Великобританії у зв'язку з терактами в Лондоні

Порошенко висловив підтримку Великобританії у зв'язку з терактами в Лондоні Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Прем'єр-міністр України висловив співчуття у зв'язку з терактами в Лондоні

Президент України Петро Порошенко висловив підтримку Великобританії у зв'язку з терактами в Лондоні, що відбулися в ніч на 4 червня 2017 року. Про це глава держави повідомив в Twitter.

"Жахливий теракт в Лондоні. Сумуємо в ці важкі хвилини разом з усією великою Британією", - заявив Порошенко.

Крім того, прем'єр-міністр України також висловив співчуття та слова підтримки сім'ям загиблих і постраждалим під час терористичного акту.

Жахливий теракт у Лондоні забравши життя невинних людей. Молимося за загиблих та сумуємо разом з тімі, хто втратив близьк...

Опубліковано Volodymyr Groysman 4 червня 2017 р.

У свою чергу, міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав теракт "боягузливою атакою" і додав, що подумки - з постраждалими та їхніми сім'ями.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп раніше заявив, що США готові надати допомогу Лондону і Великобританії в зв'язку з терактами в Лондоні.

Так, британська поліція назвала два з трьох інцидентів, що сталися ввечері в суботу, 3 червня 2017 року, в Лондоні терактами, а саме - наїзд фургона на перехожих на Лондонському мосту і напад з ножем на відвідувачів ринку в столичному районі Боро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число госпіталізованих в результаті терактів на Лондонському мосту зросла до 48 осіб. Крім того, під час терористичного акту загинули 6 осіб.