ua en ru

Порошенко в Давосі виступить з доповіддю про майбутнє України

Президент України Петро Порошенко візьме участь у роботі Всесвітнього економічного форуму в Давосі, де виступить з доповіддю та проведе низку зустрічей. Про це повідомила прес-служба Президента України.

Як повідомляється, 21 січня Петро Порошенко виступить на сесії "Майбутнє України" в рамках форуму в Давосі. Початок заходу о 16:30 за українським часом.

Також Порошенко в Давосі проведе низку зустрічей зі всесвітньовідомими економістами, політиками та підприємцями, з якими обговорить ситуацію в Україні.

Зокрема, Президент зустрінеться з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте і прем'єр-міністром Китайської Народної Республіки Лі Кецяном. Порошенко зустрінеться з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

Також запланована зустріч з генеральним секретерем Організації економічного співробітництва та розвитку Анхелем Гурріа, з яким будуть обговорюватись спільні проекти боротьби з корупцією.

Окрім політиків Порошенко зустрінеться з рядом керівників приватних фондів та корпорацій, що мають намір інвестувати власні кошти в українську економіку.

Також Президент зустрінеться з головними редакторами та журналістами провідних світових видань.

Нагадаємо, вчора 19 січня 2015 р. Порошенко розпочав робочий візит до Швейцарії .