ua en ru

Порошенко звільнив Сергія Тітенка з посади голови НКРЕ

Президент України Петро Порошенко звільнив Сергія Тітенка з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ).

Президент України Петро Порошенко звільнив Сергія Тітенка (на фото) з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ). Про це йдеться в указі Президента України № 740/2014 від 24 вересня 2014 р.

"Звільнити Тітенка Сергія Михайловича з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", - йдеться у документі.

Нагадаємо, 28 серпня 2014 р. Президент Порошенко ліквідував Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, та Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), створивши на їх базі Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).

Титенко народився 22 липня 1954 р. у м. Гола Пристань Херсонської області. В 1977 р. закінчив Донецький політехнічний інститут. Кандидат економічних наук, доцент. Був Головою Національної комісії регулювання електроенергетики України (НКРЕ) з квітня 2004 р. по лютий 2005 р., з лютого по листопад 2007 р. та з березня 2010 р. по листопад 2011 р. У листопаді 2011 р. призначений Головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ). До призначення в НКРЕ працював на виборній посаді народним депутатом України.