ua en ru

Порошенко впевнений, що Україна продовжить співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями

Порошенко впевнений, що Україна продовжить співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко зазначив, що Україна виконала шість послідовних меморандумів з МВФ

Президент України Петро Порошенко твердо налаштований продовжувати співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями. Про це Порошенко сказав сьогодні, 25 травня 2018, в ході засідання Національної інвестиційної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Досягнення макроекономічної стабільності стало можливим, в першу чергу, завдяки співпраці з міжнародними фінансовими організаціями. Я твердо налаштований, що ми продовжимо і надалі співпрацювати, тому, що ми єдина команда в історії України, яка забезпечувала виконання шести послідовних меморандумів з МВФ", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, як повідомив в ході засідання Національної інвестиційної ради президент Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) Сумма Чакрабарті, загальна сума інвестицій ЄБРР в Україну становить 12 млрд євро.

Зазначимо, що за словами міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, в 2018 році, згідно з планом приватизації, Україна виставить на продаж 25 великих державних підприємств.