ua en ru

Порошенко уповноважив Петренко на підписання угоди з Нідерландами у справі МН17

Порошенко уповноважив Петренко на підписання угоди з Нідерландами у справі МН17 Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Про це свідчить відповідне розпорядження глави держави

Президент України Петро Порошенко уповноважив міністра юстиції Павла Петренка на підписання угоди про міжнародно-правове співробітництво у справі про катастрофу пасажирського літака МН17 на Донбасі в липні 2014 року. Про це сказано в розпорядженні президента №142, опублікованому на сайті Адміністрації глави держави.

"Уповноважити міністра юстиції України Петренко Павла Дмитровича на підписання Угоди між Україною та Королівством Нідерландів про міжнародне правове співробітництво щодо злочинів, пов'язаних зі збивання літака рейсу МН17 "Малайзійських авіаліній" 17 липня 2014", - наголошується у документі.

Нагадаємо, як повідомлялося, Україна і Нідерланди підпишуть угоду про міжнародно-правове співробітництво у справі про катастрофу пасажирського літака МН17 на Донбасі в липні 2014 року.

Повідомляється, що Нідерланди оголосили рішення про обрання механізму притягнення до кримінальної відповідальності винних у катастрофі МН17 в рамках правової системи цієї країни.