ua en ru

Порошенко скликає військовий кабінет у зв'язку з вибухами під Вінницею

Порошенко скликає військовий кабінет у зв'язку з вибухами під Вінницею Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

У засіданні військового кабінету візьмуть участь керівники силових відомств

У зв'язку з вибухами на військових складах під Вінницею президент України Петро Порошенко скликає військовий кабінет за участю керівників силових відомств. Про це Порошенко повідомив у Facebook.

"Отримавши доповідь начальника Генштабу і глави СБУ, відразу доручив їм вилетіти на Вінниччину. Також протягом ночі отримував інформацію штабу з ліквідації аварії від прем'єр-міністра та міністра оборони ... Прийняв рішення скликати військовий кабінет за участю прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра оборони, начальника Генштабу, глави СБУ, а також керівництва Нацполіціі, Нацгвардії та Служби надзвичайних ситуацій відразу після їхнього повернення з Вінниці ", - зазначив Порошенко.

ПП: Отримавши доповідь начальника Генштабу та голови СБУ, одразу доручив їм вилетіти на Вінничину. Також протягом ночі ...

Опубліковано Петром Порошенком 27 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у Вінницькій ОДА підтвердили, що через вибухи під Калинівкою постраждали дві жінки. Пожежа на території арсеналу Міністерства оборони України під Калинівкою почалася ввечері 26 вересня. У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що з прилеглих територій евакуювали до 30 тис. осіб.