ua en ru

Порошенко здійснить офіційний візит до Великобританії 18-19 квітня

Порошенко здійснить офіційний візит до Великобританії 18-19 квітня Фото: Петро Порошенко відвідає Британію

Програмою візиту передбачено зустріч Порошенка з прем’єр-міністром країни Терезою Мей

Протягом 18-19 квітня 2017 року президент України Петро Порошенко здійснить офіційний візит до Великої Британії на запрошення прем’єр-міністра цієї країни Терези Мей. Про це в понеділок повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначено, що програмою візиту передбачено зустрічі Порошенка з прем’єр-міністром Великобританії Терезою Мей, окремими членами уряду та представниками Палати громад британського парламенту.

"Заплановано виступ президента України у Королівському інституті міжнародних відносин "Четем Хауз" на тему: "Битва за Україну: лідерство та солідарність проти агресії", - йдеться в анонсі на сайті українського президента.

В адміністрації глави держави також повідомили, що Порошенко в ході візиту до Сполученого Королівства має зустрітися з провідними представниками британського бізнесу.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон скасував свій візит до Росії, що був запланований на 10 квітня 2017 року, через хімічні атаки в Сирії урядових військ Башара Асада спільно зі ЗС РФ.