ua en ru

Порошенко розповів про зустріч з Тимошенко

Порошенко розповів про зустріч з Тимошенко Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко цього року один раз зустрічався з Тимошенко

Президент України Петро Порошенко повідомив про причину зустрічі з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко. Про це він розповів сьогодні, 28 лютого, у ході прес-конференції, відповідаючи на питання РБК-Україна.

"Я зустрічаюся з усіма керівниками політичних фракцій, в тому числі з Тимошенко. Цього року (зустрічався з Тимошенко, - ред.) один раз. Ми обговорили процедуру висунення кандидатів на ЦВК… Ми обговорювали це, Юлія Володимирівна подякувала мені, за те, що я вніс кандидатуру від "Батьківщини", - повідомив він.

Як писало РБК-Україна, головним конкурентом на майбутніх президентських виборах в Адміністрації президента бачать лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко. В АП вважають, що передвиборна ситуація для Порошенка серйозно ускладниться, якщо Тимошенко стане єдиним кандидатом від опозиційних сил.

Також в АП зазначали, що передвиборна ситуація для Порошенка серйозно ускладниться, якщо Тимошенко стане єдиним кандидатом від опозиційних сил. "Якщо все об'єднаються проти нас - тоді більша проблема", - говорив співрозмовник РБК-Україна в оточенні президента.