ua en ru

Порошенко вважає правильним перегляд рішення суду стосовно прикордонника Колмогорова

Порошенко вважає правильним перегляд рішення суду стосовно прикордонника Колмогорова Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко заявив, що вболівав і вболіває за долю Колмогорова

Президент України Петро Порошенко вважає правильним перегляд рішення суду стосовно прикордонника Сергія Колмогорова. Про це глава держави написав на своїй сторінці у Facebook.

"Як верховний головнокомандувач вболівав і вболіваю за долю Сергія Колмогорова. Добре, що суд прийняв рішення про перегляд його справи з урахуванням всіх її складних обставин", - написав він.

ПП: Як Верховний Головнокомандувач вболівав і вболіваю за долю Сергія Колмогорова. Добре, що суд прийняв рішення про пер...

Опубліковано Петром Порошенком 6 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вищий спеціалізований суд відпустив з-під варти прикордонника Сергія Колмогорова, засудженого до 13 років тюрми через звинувачення в убивстві жінки в 2014 році під Маріуполем.

Так, Вищий спеціалізований суд постановив рішення суду першої інстанції скасувати, звільнити Колмогорова з-під варти, а справу відправити на повторний розгляд.

У 2014 році на КПП під Маріуполем стався інцидент: водій автомобіля відмовився виконувати наказ прикордонників, тоді прикордонники відкрили вогонь, внаслідок чого загинула пасажирка автомобіля.