ua en ru

Порошенко розповів, скільки робочих візитів здійснив у регіони

Порошенко розповів, скільки робочих візитів здійснив у регіони Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Голова заявив про закладену основу сталого розвитку економіки України

Президент України Петро Порошенко розповів, скільки робочих візитів здійснив у регіони. Про це голова повідомив під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку, який транслює прес-служба президента в Facebook.

"За час президентства я здійснив 133 робочих візити в регіони. І надалі з превеликим задоволенням буду бувати в регіонах, допомагати вирішувати проблеми і відкривати нові об'єкти, і великі, і малі. Будь-які, які свідчать, що країна стає на шлях сталого розвитку", - заявив Порошенко.

За його словами, згідно зі статистикою, "найгірше в українській економіці вже в минулому". Порошенко підкреслив, що Україна не просто уникла дефолту, а була закладена основа для сталого розвитку.

За годину президентства я здійснив 133 робочі візити в регіони. І надалі з превеликим задоволенням буватиму в регіонах, допомагатиму вирішувати проблеми і відкриватиму нові фрази об'єкти, і великі, й малі. Будь-які, котрі свідчать, що країна стає на шлях сталого розвитку. Хай там як, але статистика – головний свідок того, що найгірше в українській економіці вже в минулому. Ми не просто вистояли, не просто уникли дефолту, а заклали основу для сталого розвитку.

Опубліковано Петром Порошенком 24 жовтня 2017 р.

"З попереднього засідання Ради регіонального розвитку пройшло 7 місяців. За цей час я 21 разів виїжджав в області, міста, райони", - резюмував президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко має намір зустрітися зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером.