ua en ru

Порошенко сподівається на рекомендації ЄК щодо безвізового режиму вже завтра

Порошенко сподівається на рекомендації ЄК щодо безвізового режиму вже завтра Фото: Порошенко очікує лібералізація візового режиму для України завтра

Президент повідомив, що на завтра у нього запланована розмова з головою ЄК Жан-Клодом Юнкером

Президент України Петро Порошенко розраховує, що в середу, 20 квітня, Європейська Комісія передасть в Європарламент і Раду Європейського Союзу рекомендації щодо надання Україні безвізового режиму. Про це глава государсства заявив сьогодні в ході засідання Національної ради реформ, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завтра у мене відбудиться розмова з головою Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером, завтра буде візит єврокомісара Хана, і ми сподіваємося, що завтра ми почуємо новину, що питання безвізового режиму будуть передані Єврокомісією в Європарламент і Рада ЄС", - заявив Порошенко.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер сьогодні, 19 квітня, заявив, що очікує рішення щодо безвізового режиму для України у найближчі тижні. На своєму виступі в Страсбурзі він сказав, що Україна і Грузія виконали всі необхідні умови для лібералізації візового режиму з Європейським Союзом.