ua en ru

Порошенко: процес формування Національної поліції завершується

Порошенко: процес формування Національної поліції завершується Фото: зустріч Петра Порошенка і Хатії Деканоїдзе

Порошенко зустріти з новою главою Національної поліції

Процес формування Національної поліції України завершується. Про це заявив Президент України Петро Порошенко в ході зустрічі з новим керівником Національної поліції Хатией Деканоїдзе, передає прес-служба глави держави.

За словами Порошенка, "на плечі шефа поліції ляже важлива місія - побудова нової Національної поліції".

Президент також відзначив високу відповідальність цього правоохоронного органу, який має найвищу довіру в суспільстві. "За дуже короткий термін нам вдасться перетворити міліцію в поліцію. І головне - за потужну підтримку і довіру народу", - заявив Порошенко.

Зустрівся з керівником Нової поліції України Хатією Деканоідзе.Керівник Національної поліції має зробити так, щоб гром...

Posted by Петро Порошенко on 4 ноября 2015 г.

За словами Президента, керівник Національної поліції має реформувати загальну структуру поліції, в якої "людина, зустрічаючись з поліцейським, буде мати посмішку, доброту, бажання допомогти, бажання захистити, а не те, з чим залишалася українська міліція, яка мала всі недоліки радянських часів".

У зустрічі також взяли участь прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, секретар РНБО Олександр Турчинов та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нагадаємо, після переатестації кількість співробітників правоохоронних органів міста Київ скоротитися на 10%.