ua en ru

Порошенка просять депортувати Саакашвілі в Грузію

Порошенка просять депортувати Саакашвілі в Грузію Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Відповідна петиція зареєстрована на сайті глави держави

Президента України Петра Порошенка просять депортувати екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі в Грузію. Відповідна петиція зареєстрована на сайті глави держави.

"Звертаюсь до президента з проханням: депортувати М.Саакашвілі на батьківщину в Грузію, за систематичне порушення Законів України, незаконний перехід кордону, розпалювання ненависті між українцями та заклики біля Верховної Ради до відставки законно обраного президента України", - йдеться у тексті петиції.

Петицію оприлюднили 20 жовтня, наразі вона зібрала понад 2,6 тис. голосів з 25 тис. необхідних.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі закликав мітингувальників продовжувати акцію під Верховною Радою ще як мінімум два тижні.

Так, вчора в ході віче зі встановленої на площі сцени виступили Саакашвілі, народні депутати Сергій Лещенко та Юрій Дерев'янко, а також низка громадських активістів. Саакашвілі в ході свого виступу заявив, що акція під парламентом продовжиться мінімум до наступного пленарного тижня. Він зазначив, що протягом цього часу має намір відвідати низку українських міст із тим, щоб донести своє бачення того, що відбувається в країні.