ua en ru

Саакашвілі закликав мітингарів продовжувати акцію під ВР ще мінімум 2 тижні

Саакашвілі закликав мітингарів продовжувати акцію під ВР ще мінімум 2 тижні Фото: мітинг під Радою (РБК-Україна)

Віче на площі Конституції завершилося, проте акція біля стін Верховної Ради триває

Лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі закликав мітингувальників продовжувати акцію під Верховною Радою ще як мінімум два тижні. Віче на площі Конституції завершилося, проте акція біля стін Верховної Ради триває, передає кореспондент РБК-Україна.

Зазначено, що в ході віче зі встановленої на площі сцени виступили Саакашвілі, народні депутати Сергій Лещенко та Юрій Дерев'янко, а також низка громадських активістів.

Саакашвілі в ході свого виступу заявив, що акція під парламентом продовжиться мінімум до наступного пленарного тижня. Він зазначив, що протягом цього часу має намір відвідати низку українських міст із тим, щоб донести своє бачення того, що відбувається в країні.

Повідомляється, що нині в Маріїнському парку біля площі Конституції розбито близько 30 великих наметів, встановлених учасниками акції. При цьому на проїжджій частині по вул. Грушевського під будівлею парламенту все ще залишається наметове містечко. Обстановка в урядовому кварталі залишається спокійною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що неподалік Верховної Ради мітингувальники, які підтримують екс-президента Грузії, колишнього голову Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі, намагаються розблокувати машину зі звукопідсилювальної технікою.