ua en ru

Порошенко прогнозує призначення ще кількох іноземців в органи держвлади

Порошенко прогнозує призначення ще кількох іноземців в органи держвлади

Президент України Петро Порошенко прогнозує призначення ще кількох іноземців в органи державної влади України. Про це глава держави заявив в ході засідання Нацради реформ, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас зараз відчувається колосальний дефіцит професійних патріотичних кваліфікованих кадрів. Я впевнений, що ми повинні поки що, на жаль, покривати цей дефіцит за рахунок так званого критичного імпорту, в тому числі із закордону. Зрозуміло, що на цьому етапі ми повинні почати підготовку власного кадрового резерву, який буде мати і західне утворення, та багато мов, і величезний досвід, і дозволить влаштувати нам національне кадрове виробництво. Я впевнений, що найближчим часом воно стане на ноги. Але це не означає, що ми завершили нашу дуже ефективну та корисну практику призначення іноземців. Кілька сюрпризів,я вам обіцяю", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, 2 грудня Порошенко підписав указ про прийняття українського громадянства Наталією Яресько, Олександром Квіташвілі і Айварасом Абромавичусом, які зайняли посади в Кабінеті міністрів України.