ua en ru

Порошенко закликає Раду розглянути законопроект про наставництво над дітьми-сиротами

Порошенко закликає Раду розглянути законопроект про наставництво над дітьми-сиротами Фото: Порошенко просить ВР розглянути законопроект про соцзахист дітей-сиріт

Порошенко завтра звернеться з посланням до парламенту

Президент України Петро Порошенко 6 вересня звернеться зі щорічним посланням до Верховної Ради (ВРУ). Про це сьогодні під час погоджувальної ради керівників фракцій і голів комітетів заявив представник президента у ВРУ Артур Герасимов, передає кореспондент РБК-Україна.

"За дорученням Голови держави дозвольте повідомити про те, що 6 вересня 2016 року на пленарному засіданні парламенту президент України, відповідно до статті 106 Конституції України, звернеться з щорічним посланням до ВРУ про внутрішнє та зовнішнє становище України", - заявив Герасимов.

За його словами, одним з важливих питань першого пленарного тижня роботи парламенту є розгляд внесення змін до закону України про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування щодо наставництва над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

Нагадаємо, раніше Порошенко вніс до Ради законопроект №4784 "Про внесення змін до закону" Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування "з наставництва над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування".