ua en ru

Порошенко взяв участь у випробуваннях новітньої ракети

Порошенко взяв участь у випробуваннях новітньої ракети Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Всі комплектуючі ракети зроблені в Україні

Президент України Петро Порошенко взяв участь у випробуваннях новітньої ракети, всі комплектуючі якої були вироблені в Україні, а також висловив сподівання, що її скоро поставлять на озброєння армії. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Щойно відбулося успішне випробування новітньої української ракети. Всі комплектуючі ракети зроблені в Україні. Це - наш спільний успіх. Бажаю якнайшвидше поставити нову ракету на озброєння української армії", - зазначив Порошенко.

Ракета призначена для ураження цілей різного класу. Бойова частина, двигун та система керування ракети - українського виробництва. У її виробництві задіяні понад 10 підприємств українського оборонпрому.

Щойно відбулося успішне випробуванням новітньої української ракети. Усі комплектуючі ракети вироблені в Україні. Це – наш спільний успіх! Бажаю якнайшвидше поставити нову ракету на озброєння української армії.

Опубліковано Петром Порошенком 26 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Порошенко анонсував передачу чергової партії танків на передову. До цього "Укроборонпром" підготував для десантників нову партію танків Т-80. Зокрема, "Харківський бронетанковий завод" провів комплекс дій по відновленню двигуна, трансмісії, ходової частини, електронного устаткування, системи управління вогню, підвищення захисту машини, а також інших робіт.