ua en ru

Порошенко анонсував передачу чергової партії танків на передову

Порошенко анонсував передачу чергової партії танків на передову Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Десантникам на Донбас передадуть партію танків Т-80

Чергову партію танків Т-80 передадуть підрозділам десантних військ Збройних сил України на передову в зону проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це у Facebook повідомив президент України Петро Порошенко.

"Чергова партія красенів-танків Т-80 буде відправлена Високомобільним десантним військам України на передову! Працюємо далі для зміцнення нашої обороноздатності", - зазначив Порошенко.

Чергова партія красенів-танків Т-80 буде відправлена Високомобільним десантним військам України на передову! Працюємо далі для зміцнення нашої обороноздатності. #GloryToUkraine

Опубліковано Петром Порошенком 19 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укроборонпром" підготував для десантників нову партію танків Т-80. Зокрема, "Харківський бронетанковий завод" провів комплекс дій по відновленню двигуна, трансмісії, ходової частини, електронного устаткування, системи управління вогню, підвищення захисту машини, а також інших робіт.

"За результатом ремонту, кожен танк пройшов приймально-здавальні випробування на полігоні, під час якого були перевірені всі системи танка, включаючи виконання стрільб і пробіг на 100 кілометрів в спеціальному танкодромі", - йдеться в повідомленні.