ua en ru

Порошенко запросив в Україну радника Трампа Кушнера

Порошенко запросив в Україну радника Трампа Кушнера Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Зустріч з Джаредом Кушнером відбулася в Давосі

Президент України Петро Порошенко запросив в Україну Джареда Кушнера - старшого радника президента США Дональда Трампа. Про це повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко у своєму Twitter.

"Зустріч зі старшим радником президента США Джаредом Кушнером. Петро Порошенко запросив його відвідати Україну", - написав Святослав Цеголко.

Так, на форумі у президента відбулася зустріч з Прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху, пройшли переговори з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, відбулася бесіда з віце-президентом Єврокомісії з питань Енергетичного союзу Шефчович, а також переговори зі старшим радником Президента США Джаредом Кушнером.

Всесвітній економічний форум. День перший на #davos18 Конструктивна зустріч з Прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Немає...

Опубліковано Святославом Цеголком 24 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міжнародний валютний фонд (МВФ) готовий надалі продовжувати підтримувати Україну.

У свою чергу Петро Порошенко зазначив, що Україна підтверджує свою готовність до продовження плідної співпраці з Міжнародним валютним фондом як з "важливим чинником зміцнення макроекономічної стабільності та індикатора довіри до проведення внутрішніх реформ".