ua en ru

Порошенко прибув з робочим візитом до Литви

Порошенко прибув з робочим візитом до Литви Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко приєднався до святкування 100-річчя відновлення литовської державності

Президент України Петро Порошенко прибув з робочим візитом до Литви, де візьме участь у заходах з нагоди 100-річчя відновлення литовської державності. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента.

Повідомляється, що Порошенко візьме участь в урочистих заходах з нагоди 100-річчя відновлення литовської державності. Візит відбувається на запрошення президента Литви Далі Грібаускайте.

"В урочистих заходах також візьмуть участь глави низки інших європейських держав, а також керівники інститутів Європейського союзу", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, на сьогодні також заплановано візит Порошенка до Німеччини, де він виступить на Мюнхенській конференції з безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Мюнхені сьогодні відкривається конференція з безпеки. Крім Порошенка участь у конференції підтвердили генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг, генсек ООН Антоніу Гутерріш, президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей, австрійський канцлер Себастьян Курц і прем'єр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху.