ua en ru

Порошенко і прем’єр Грузії обговорили розвиток нового "шовкового шляху"

Порошенко і прем’єр Грузії обговорили розвиток нового "шовкового шляху" Фото: Порошенко і Квірікашвілі

Співрозмовники домовилися активізувати економічну співпрацю

Президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі домовилися активізувати економічну співпрацю. Про це йшлося під час їхньої зустрічі в рамках Мюнхенської конференції з безпеки, повідомляє сайт глави держави.

Зазначено, що співрозмовники обговорили актуальні питання двостороннього порядку денного та домовилися активізувати економічну співпрацю.

"Зокрема розвиток маршруту нового "шовкового шляху", проведення у поточному році чергового засідання Спільної міжурядової українсько-грузинської комісії з питань економічного співробітництва", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними відомства, Порошенко та Квірікашвілі "обмінялися думками щодо надання громадянам обох країн безвізового режиму ЄС у цьому році".

Крім того, президент висловив вдячність грузинській стороні за надання гуманітарної допомоги нашій країні, а також сприяння в реабілітації українських дітей та поранених військовослужбовців на території Грузії, а ще - запросив Квірікашвілі відвідати Україну.

Нагадаємо, Порошенко бере участь у роботі 52-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки, де проводить низку двосторонніх зустрічей із керівниками Євросоюзу, НАТО та лідерами європейських держав.