ua en ru

Порошенко надав Яресько і Абрамовичусу українське громадянство, - нардеп

Порошенко надав Яресько і Абрамовичусу українське громадянство, - нардеп
Президент України Петро Порошенко надав кандидату на пост міністра фінансів, главі інвестиційного фонду Horizon Capital Наталії Яресько і кандидату з Литви на пост глави Міністерства економіки Айвараса Абрамовичуса українське громадянство.

Президент України Петро Порошенко надав кандидату на пост міністра фінансів, главі інвестиційного фонду Horizon Capital Наталії Яресько (на фото ліворуч) і кандидату з Литви на пост глави Міністерства економіки Айвараса Абрамовичуса (праворуч) українське громадянство. Про це журналістам сказав учасник коаліції, голова Радикальної Партії Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За моєю інформацією вчора президент підписав указ і надав кільком іноземцям-кандидатам в уряд українське громадянство", - сказав Ляшко.

За його словами, про це вчора на Раді коаліції повідомив Юрій Луценко.

Він уточнив, що йдеться про Наталю Яресько і Айвараса Абравовичуса. Щодо грузинських кандидатів в український уряд в Ляшка інформації нема.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фракція БПП розглядає кандидатуру Айвараса Абрамовичуса на посаду міністра економіки.