ua en ru

Порошенко: Україна та Ізраїль досягли взаєморозуміння у більшості сфер співробітництва

Порошенко: Україна та Ізраїль досягли взаєморозуміння у більшості сфер співробітництва Фото: президент України Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент запросив прем'єр-міністра Ізраїлю в Україну

Глава Української держави Петро Порошенко надіслав привітання прем'єр-міністру Держави Ізраїль Беньямину Нетаньяху з нагоди 70-річчя незалежності Ізраїлю. Про це повідомляється на сайте президента України.

Як йдеться у привітанні, Порошенко впевнений, що відносини між Україною та Ізраїлем має безліч перспектив, в тому числі у світлі встановлення найближчим часом зони вільної торгівлі. Також Порошенко зазначив, що розраховує на візит прем'єр-міністра Держави Ізраїль в Україну.

"Україна та Ізраїль завжди були надійними друзями і стратегічними партнерами.

Мені дуже приємно відзначити, що плідний і динамічний діалог між нашими країнами свідчить про те, що ми досягли порозуміння у більшості сфер двостороннього співробітництва. Переконаний, що відносини між Україною і Державою Ізраїль мають значні перспективи, особливо у світлі встановлення найближчим часом зони вільної торгівлі.

Сподіваюся, що незабаром буду вітати Вас в Україні, а Ваш візит стане ще одним підтвердженням успішних міждержавних відносин. Розраховую на продовження нашої спільної роботи для розвитку українсько-ізраїльського особливого партнерства", - йдеться у привітанні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп привітав прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху з 70-річчям держави Ізраїль, заявивши, що з нетерпінням чекає відкриття посольства в Єрусалимі.