ua en ru

Порошенко доручив скликати штаб ліквідації наслідків пожежі під Києвом

Порошенко доручив скликати штаб ліквідації наслідків пожежі під Києвом Фото: Президент України Петро Порошенко

У найближчі години правоохоронці повинні доповісти про причини катастрофи

Президент України Петро Порошенко доручив в. о. прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка негайно скликати штаб ліквідації наслідків пожежі на нафтобазі у Васильківському районі Київської області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

"Президент доручив виконуючому обов'язки прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка негайно скликати штаб ліквідації наслідків катастрофи у Василькові. А також перевірити всі об'єкти на техногенну безпеку і посилити їх захист", - написав Цеголко.

За його словами, вранці 9 червня Президент заслухав доповідь міністра внутрішніх справ стосовно ситуації і направив у Васильків секретаря РНБО Олександра Турчинова, доручивши йому організувати всі необхідні заходи для безпеки цивільних жителів та військових і, в разі виникнення необхідності, для їх евакуації, а також постійно інформувати людей про розвиток ситуації.

"В найближчі години правоохоронці повинні доповісти про результати розслідування щодо причин катастрофи. Поки що на підставі проведених слідчо-оперативних дій версія про теракт не підтверджується", - подчкеркнул прес-секретар Президента.

Президент доручив виконувачу обов’язків Прем’єр-міністра В’ячеславу Кириленку негайно скликати штаб ліквідації наслідків...

Posted by Святослав Цеголко on 9 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, на даний момент визначено двокілометрова зона евакуації людей навколо нафтобази. Евакуація з 10-кілометрової зони буде проведена в разі реальної небезпеки.