ua en ru

Порошенко просить перевірити обгрунтованість штрафу Коболєва

Порошенко просить перевірити обгрунтованість штрафу Коболєва Фото: Святослав Цеголко (відкриті джерела)

Прокуратура і ГФС отримали розпорядження про перевірку законності штрафу для "Нафтогазу"

Президент України Петро Порошенко дав доручення генеральному прокурору та в. о. керівника Державної фіскальної служби (ДФС) перевірити обгрунтованість штрафу для голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко.

"Під час засідання РНБО з питань енергетичної безпеки держави, зокрема, невиконання Росією рішення Стокгольмського арбітражу і навмисного зниження тиску в газотранспортній системі, що може привести до серйозних наслідків, було піднято питання про штрафи "Нафтогазу" Державною службою фіскальної. Президент звернувся до генерального прокурора та в. о. голови (ДФС) перевірити обгрунтованість претензій фіскальної служби", - написав Цеголко.

Під час засідання РНБО щодо енергетичної безпеки держави, зокрема невиконання Росією рішення Стокгольмського арбітражу т...

Опубліковано Святославом Цеголком 1 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Державної фіскальної служби Мирослав Продан пообіцяв особисто розібратися з причинами накладання на голову НАК "Нафтогаз Україна" Андрія Коболєва штрафу на загальну суму 8,3 млрд гривень.