ua en ru

Порошенко доручив надати невідкладну гуманітарну допомогу жителям Слов'янська

Президент України Петро Порошенко доручив надати невідкладну гуманітарну допомогу жителям Слов'янська та інших населених пунктів Донбасу, які були звільнені від бойовиків.

Президент України Петро Порошенко доручив надати невідкладну гуманітарну допомогу жителям Слов'янська та інших населених пунктів Донбасу, які були звільнені від бойовиків. Про це Глава держави повідомив у своєму коментарі щодо звільнення міста, повідомляє прес-служба Президента.

"Я вже дав всі необхідні накази з надання гуманітарної допомоги жителям Слов'янська та інших населених пунктів, які вкрай потребують зараз. Вже сьогодні в місто повинні бути доставлені: хліб, вода, цукор, тушонка", - сказав Порошенко.

За його словами, найближчим часом розпочнуться роботи з відновлення енерго - і водопостачання "для забезпечення нормального життя в місті".

"Також, негайно повинні доставити людям пенсії, стипендії, інші державні виплати. Приступити до відновлення інфраструктури і привести в порядок школи. 1 вересня діти повинні піти у відремонтовані класи", - додав Порошенко.

Президент також підтвердив зобов'язання держави по допомогу у відновленні житла населення Донбасу, зруйнованого через агресію терористів.