ua en ru

Порошенко доручив голові Держприкордонслужби провести консультації з ФПС РФ щодо ефективного контролю за кордоном

Президент України Петро Порошенко доручив голові Держприкордонслужби України провести консультації з Федеральною прикордонною службою Россійської Федерації для забезпечення механізму ефективного контролю за україно-російським кордоном.

Президент України Петро Порошенко доручив голові Держприкордонслужби України провести консультації з Федеральною прикордонною службою Россійської Федерації для забезпечення механізму ефективного контролю за україно-російським кордоном. Про це стало відомо після проведення чотиристоронньої телефонної розмови Порошенка з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, Президентом Франції Франсуа Олландом та Президентом Росії Володимиром Путіним щодо реалізації мирного плану на Донбасі, йдеться у повідомленні прес-служби Президента України.

"Україна продовжує наполягати на поверненні під контроль Державної прикордонної служби усіх пунктів пропуску. Президент України також закликав Президента Росії посилити режим державного кордону з боку Росії, щоб припинити проникнення на територію України бойовиків і найманців та поставку для них зброї і бронетехніки", - йдеться у повідомленні.