ua en ru

Порошенко пообіцяв, що найближчим часом Авдіївка отримає незалежне газопостачання

Порошенко пообіцяв, що найближчим часом Авдіївка отримає незалежне газопостачання Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Президент запевнив, що тримає це питання на контролі

Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що найближчим часом Авдіївка отримає незалежне газопостачання. Про це глава держави заявив у ході візиту у Донецьку область, повідомляє "Укрінформ".

Так, Порошенко зазначив, що наразі Авдіївка не залежить від енергопостачання з тимчасово окупованих територій, додавши, що найближчим часом місто отримає й незалежне газопостачання. Президент додав, що тримає це питання на контролі.

"За моїм дорученням були зроблені інвестиційні проекти й на сьогодні Авдіївка не залежить від енергопостачання з окупованої території. А зараз поставили завдання, щоб те саме було і з газозабезпеченням", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявляв, що попри російську військову агресію Україна крок за кроком продовжує розбудову мирного життя на Донбасі.

"Дуже важливо, що останнім часом, ми на Донбас їздимо не тільки і не стільки у зв’язку з перевіркою обороноздатності наших Збройних сил, а ми їздимо демонструвати важливі кроки у відродженні Донбасу", - сказав він.