ua en ru

Порошенко підписав закони про ратифікацію міждержавних угод у транспортній галузі

Порошенко підписав закони про ратифікацію міждержавних угод у транспортній галузі Фото: Петро Порошенко

Як зазначається, угоди створюють сприятливі умови для поліпшення транспортних зв'язків між країнами

Президент України Петро Порошенко підписав низку законів про ратифікацію низки міждержавних угод у транспортній галузі. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Як наголошується, президент схвалив прийняті ВР закони про ратифікацію Угоди між Кабміном і Урядом Грецької Республіки про повітряне сполучення, Угоди між Кабміном і Урядом Республіки Кіпр про повітряне сполучення, Угоди між Кабміном і Урядом Республіки Польща про повітряне перевезення, а також Угоди між Кабміном і Урядом Угорщини про міжнародні комбіновані перевезення


Угоди створюють сприятливі умови для поліпшення транспортних зв'язків між країнами, що, в свою чергу, допоможе розвитку міждержавного співробітництва, налагодженню ділових зв'язків та інтенсифікації міжособистісних контактів.

Угоди з Грецькою Республікою та Республікою Польща вступлять в силу з дати отримання останнього письмового повідомлення про завершення виконання сторонами внутрішньодержавних процедур. Угоду з Республікою Кіпр - через 30 днів, а угода з Угорщиною - через 60 днів з дати отримання останнього повідомлення про виконання сторонами необхідних внутрішньодержавних процедур.

Нагадаємо, раніше Порошенко підписав закон про збільшення квот на українську музику в ефірі.