ua en ru

Порошенко підписав указ про відзначення 19-ї річниці Конституції України

Порошенко підписав указ про відзначення 19-ї річниці Конституції України Фото: Президент України Петро Порошенко

Порошенко доручив провести у Києві та інших містах святкові заходи

Президент України Петро Порошенко підписав указ № 225/2015 про відзначення 19-ї річниці Конституції України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Зокрема, Порошенко доручив Кабінету міністрів України забезпечити виконання плану заходів з відзначення 19-ї річниці Конституції України, забезпечити в установленому порядку фінансування заходів.

"Міністерству закордонних справ України (доручаю - ред.) забезпечити проведення закордонними дипломатичними установами України заходів з нагоди 19-ї річниці Конституції України. Державному комітету телебачення і радіомовлення України (доручаю - ред.) забезпечити широке висвітлення засобами масової інформації заходів з відзначення 19-ї річниці Конституції України, трансляцію тематичних теле - та радіопередач", - йдеться в указі.
Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко підписав указ № 224/2015 від 21 квітня про створення Ради регіонального розвитку - майданчики для прийняття важливих і ефективних рішень у сфері реалізації програм регіональної політики і реформи децентралізації.