ua en ru

Порошенко підписав указ про демобілізацію військових шостої хвилі

Порошенко підписав указ про демобілізацію військових шостої хвилі Фото: Петро Порошенко

Демобілізація завершиться до кінця жовтня

Президент України Петро Порошенко підписав указ про демобілізацію військових шостої хвилі мобілізації. Про це йдеться у повідомленні Порошенка у Facebook.

"До кінця жовтня до своїх домівок та родин повернуться захисники Вітчизни, яких було мобілізовано минулого року протягом так званої шостої хвилі. Підписав відповідний указ. Його виконання означатиме ще один крок в переході армії на професійну основу", - написав Порошенко.

Як зазначається, після того, як завершиться демобілізація військових шостої хвилі, у зоні АТО залишаться лише контрактники.

"Щойно буде звільнено останнього з шостої хвилі, на фронті залишаться лише контрактники. Призовники за віком, як і тепер, не направлятимуться в зону АТО. Від імені всього українського народу щиро дякую нашим воїнам-героям за видатний внесок в оборону країни від російської агресії", - повідомив Порошенко.

До кінця жовтня до своїх домівок та родин повернуться захисники Вітчизни, яких було мобілізовано минулого року протягом ...

Опубліковано Петром Порошенком 26 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рамках демобілізації зі Збройних сил України звільнять близько 20 тис. військовослужбовців.