ua en ru

Порошенко вирушив з візитом до Казахстану

Порошенко вирушив з візитом до Казахстану

Президент України пробуде в Казахстані два дні і проведе зустріч з Назарбаєвим

Президент України Петро Порошенко відбув з офіційним дводенним візитом до Казахстану. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

"Президент України Петро Порошенко відбув з офіційним дводенним візитом до Республіки Казахстан", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні, в перший день візиту, Порошенко проведе зустріч з прем'єр-міністром Казахстану Карімом Масимовим.

У п'ятницю, 9 жовтня, відбудеться двостороння зустріч Порошенка з Президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим. Також під головуванням глав двох держав відбудуться переговори в розширеному складі, за підсумками яких заплановано підписання низки двосторонніх документів. Серед іншого буде підписана " Дорожня карта, яка визначить пріоритети розвитку двосторонніх відносин України і Казахстану в торговельно-економічній, паливно-енергетичній, агропромисловій, транспортній, промисловій, космічній сферах в 2015-2017 рр ..

Також Порошенко і Назарбаєв візьмуть участь у роботі українсько-казахстанського бізнес-форуму.

Нагадаємо, раніше про зустріч Порошенка і Назарбаєва повідомляла прес-служба лідера Казахстану. Передбачалося, Порошенко і Назарбаєв також обговорять реалізацію мінських домовленостей.