ua en ru

Порошенко відзначив ефективну координацію між Києвом і Вашингтоном

Порошенко відзначив ефективну координацію між Києвом і Вашингтоном Фото: Петро Порошенко з Дж. Керрі

За словами Порошенка, переговори були ефективними

Президент України Петро Порошенко відзначив ефективну координацію між Києвом і Вашингтоном. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Сьогоднішні переговори свідчать про змістовному наповненні у сфері американського стратегічного партнерства, нашого співробітництва в сфері реформ, спільну протидію у сфері безпеки", - сказав Порошенко.

"Можу підтвердити, що ці переговори були дуже ефективними. Ми відзначаємо ефективність нашої взаємодії у сфері ефективної системи боротьби з корупцією в Україні. Ми вдячні нашим американським партнерам за постійну увагу до Україні у ці складне часи, за потужну експертну допомогу, за потужну фінансову допомогу, яку ми отримуємо з Вашингтона. Це відіграє важливу роль у відновленні економічної стабільності та економічного зростання та проведення необхідних реформ", - зазначив президент.


"Нам вдалося з нуля вибудувати систему антикорупційних органів і не тільки забезпечити законодавче функціонування, а сьогодні ми бачимо ефективну взаємодію", - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, раніше держсекретар США Джон Керрі повідомляв, що Україна рухається до членства в НАТО, але поки говорити про це рано.