ua en ru

Порошенко оголосить свій план врегулювання ситуації на сході України після інавгурації

Петро Порошенко має план врегулювання ситуації на сході України, але оголосить його після своєї інавгурації, яка відбудеться у Києві 7 червня.

Петро Порошенко має план врегулювання ситуації на сході України, але оголосить його після своєї інавгурації, яка відбудеться у Києві 7 червня. Про це він заявив під час прес-конференції у Варшаві, яка завершила його дводенний візит до Польщі, повідомляє "Польське радіо".

Порошенко розповів про свої зустрічі з Президентом США Бараком Обамою, Президентом Польщі Броніславом Коморовським, а також лідерами Фінляндії, Словаччини, Австрії та Німеччини. Як повідомив Порошенко, йому вдалося усталити умови двосторонньої співпраці з цими країнами та поговорити про проекти, які будуть реалізуватися у майбутньому.

Крім того, Порошенко заявив, що в його графіку зустріч з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у Нормандії 6 червня не передбачена.

Зазначимо, Путін також запрошений на святкування 6 червня 70-річчя висадки союзницьких військ у Нормандії.

Нагадаємо, Порошенко взяв участь у святкуванні 25-річчя демократичних змін у Польщі, де зустрівся з лідерами США і європейських держав.