ua en ru

Порошенко обговорив з держсекретарем США співпрацю у сфері безпеки та оборони

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з державним секретарем США Джоном Керрі обговорив поглиблення співпраці у сфері безпеки і оборони між країнами, а також подальшу макрофінансову допомогу Україні.

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з державним секретарем США Джоном Керрі обговорив поглиблення співпраці у сфері безпеки і оборони між країнами, а також подальшу макрофінансову допомогу Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Порошенка

"Глава держави подякував за незмінну підтримку, яку США надають Україні. Сторонами обговорено результати домовленостей щодо режиму припинення вогню, досягнутого у Мінську, а також кроки, які вживає Президент України для реалізації Мирного плану", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що співрозмовники обговорили співпрацю у сфері безпеки та оборони та фінансову допомогу Україні.

Нагадаємо, сьогодні Порошенко прибув з робочим візитом в США, де збирається зустрітися з Президентом США Бараком Обамою, віце-президентом Джозефом Байденом, спікером Палати представників Джоном Бейнером